Mijn naam is Willem Beekhuizen en ik ben vader van twee (jong volwassen) kinderen en man van één vrouw.

Mijn levenservaring heb ik thuis opgedaan met familie en vrienden en verder in en om het onderwijs. Na meer dan 40 jaar onderwijs heb ik ruime ervaring opgebouwd in het omgaan met uiteenlopende types jonge mensen en zeer uiteenlopende types volwassenen.

Vanaf mijn 5e levensjaar zit ik bijna continu in het onderwijs. Als kleuter, scholier, leerling, student, docent, mentor en ambulant begeleider heb ik les gegeven en gesprekken gevoerd met scholieren, studenten, docenten, interne zorgteamleden, externe zorgverleners, ouders en directieleden van veel verschillende scholen.

Mijn opleiding tot Gediplomeerd Provocatief Coach heb ik gevolgd bij de twee grondleggers van het Provocatief Coachen in Nederland: Jaap Hollander en Jeffrey Wijnberg. De opleiding tot Provocatief Coach wordt gegeven vanuit het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie).

In mijn vrije tijd hou ik me o.a. bezig met muziek. Ik zing bij de ‘Trianon Top2000-band’ en ik zing, ondersteund door mijn bassist en pianist, door mijzelf naar het Nederlands vertaalde ‘Crooner-songs’ (Liedjes gezongen door ‘crooners’ als Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr). Ten slotte zing ik als ’Het Groot Nijmeegs Eenmans Mannenkoor ‘De Waalklinker’’ de achtergrondpartijen in de liedjesprogramma’s van Wouter Ganzeboom.

Ik werk in de regio Nijmegen en daarbuiten.