Mijn naam is Willem Beekhuizen en ik ben vader van twee kinderen en man van één vrouw.

Mijn levenservaring heb ik, net als iedereen, opgedaan thuis met familie en vrienden en verder in en om het onderwijs waar ik een ruime ervaring heb opgebouwd in het omgaan met uiteenlopende types jonge mensen en zeer uiteenlopende types volwassenen.

Als u mij Googelt, kunt u me ook tegenkomen als zanger in verschillende rollen en met verschillende muzikanten.

Mijn opleiding tot Provocatief Coach heb ik gevolgd bij de twee goeroes van het Provocatief Coachen in Nederland: Jaap Hollander en Jeffrey Wijnberg. De opleiding tot Provocatief Coach wordt gegeven vanuit het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie) te Nijmegen.

Door op deze zegel te klikken komt u in
het Register van Provocatief Coaches
opgeleid door het IEP.

Als u meer wilt weten over Provocatief Coachen, of gewoon weer eens een leuk boek wilt lezen dan raad ik u aan een een Provocatief boek van Jaap Hollander of Jeffrey Wijnberg aan te schaffen.

Voor meer informatie:
IEP en Jaap Hollander
Jeffrey Wijnberg